Tradicionális masszázs – Aromaterápiás-olajos masszázs – Láb reflexológia – Relaxációs masszázs – Páros masszázs 

Tradicionális masszázs

Thai masszázs a legősibb, legtermészetesebb kényeztetése testnek és léleknek egyaránt. A masszázs, a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában, fekvő illetve ülő testhelyzetekben. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, amelynek során szakképzett masszőrjeink nemcsak a kezüket, de az alkarjukat, könyöküket, lábukat, talpukat és térdüket is használják az energiavonalak mentén található akupunktúrás élettani pontok ingerlésére, miközben különböző nyújtó, hajlító gyakorlatokat is végeznek vendégeinken.

Az évezredeken alapuló masszázs hatása egyszerre nyugtató és serkentő. Az energiapontok nyomása javítja a vér- és nyirokkeringést, stimulálja a belső szerveket és serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét; a nyújtásokkal kiegészülve pedig oldja az izmok, ízületek merevségét és feszültségét, növeli a test rugalmasságát, és jótékonyan hat a csontozatra. Masszázs után vendégeink ruganyosnak érezik magunkat, könnyebben mozognak, és megszűnik izmaik merevsége is.

Ennek az ősi masszázstechnikának feszültségoldó hatása nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik: pihentet, relaxál, jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, ezért fájdalomcsillapító hatása is van, és hatékonyan alkalmazható például alvászavarok esetén is.

Aromaterápiás-olajos masszázs

Az illatos, aromaolajjal kiegészített thai masszázs,  a tradicionális masszázstechnika később kialakult válfaja, amelynek során szakképzett masszőrjeink a masszázs különleges mozdulatait a vendégek energiapályái mentén végezik. Az aromaolajok közvetlenül a bőrön keresztül fejtik ki jótékony hatásukat, miközben a vendég több érzékszervét is bevonják a gyógyításba, mint például a szaglását.

Speciális ágyon, teljes testfelületen végzett masszázs időtartama alatt az egész test regenerálódik és felfrissül. Az olajos masszázsnál szakképzett masszőrjeink illóolajokat masszíroznak be vendégeink bőrébe, amelyeknek relaxáló és stresszoldó hatásuk van. A stresszoldással párhuzamosan a gyógyító olajok javítják a közérzetet, serkentik a vér- és nyirokkeringést, ellazítják az izomzatot. Masszőrjeink az aromaterápiás-olajos masszázs kúraszerű alkalmazását javasolják, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

Láb reflexológia

A thai talpmasszázs egy teljesen átfogó masszázs, amely a test kezelése mellett az elmére is jótékonyan hat. Szakképzett masszőrjeink elsajátították ezt a legősibb thai orvoslási módszert, amelynek segítségével vendégünknek nem csak a láb feszültségei oldódnak, hanem az egész test könnyűvé, energikussá válik.

Reflexzónára épülő gyógymód alkalmazása során gyakorlott masszőrjeink koncentrált nyomást fejtenek ki a vendégek lábfején található reflexpontokra, gyógyítás és betegségmegelőzés céljából. A láb reflexológia azon a feltételezésen alapul, hogy az emberi test idegzónái és reflexpontjai a talpunktól egészen a fejünk búbjáig terjednek, miközben valamennyi létfontosságú szervet érintenek.

Láb reflexológiás masszázs az egész testre kiterjedő jótékony hatással bír, feloldja az eseteleges energia blokkokat, ellazít, oldja a feszültséget, fájdalmat csillapít, serkenti a vérkeringést, pihenteti és megfiatalítja a testet és az elmét egyaránt.

Relaxációs masszázs

Relaxációs masszázsunkat elsősorban ülőmunkát végzőknek, vagy stresszes életmódot folytató vendégeinknek ajánljuk. Masszázsunk hatékonyan segít megszabadulni a felgyűlt feszültségtől és az ezzel járó izomfájdalmaktól, oldja a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget, azokra az energiavonalakra hat, amelyek a vállak felső részétől lefelé futnak, ahol izomcsomók alakulhatnak ki, ha az ember hosszú időn keresztül végez ülőmunkát.

A relaxációs masszázsunk nyugtató hatású, serkenti a vérkeringést, mindenen túl lazítja a fejbőrt, erősíti a fejbőr alatti izmokat, csillapítja a fej és szemfájást. A rendszeres relaxációs masszázs megszünteti a nyakmerevséget, fáradtságot, fejfájást, migrént.

Páros masszázs

Különleges szolgáltatásunkat kifejezetten pároknak ajánlunk, hiszen kimondottan romantikus és egyben különleges élmény. A masszázs szobában a pár két külön kezelőágyon, de egymás mellett fekszik, és két, szakképzett masszőrünk egymással harmóniában, egy időben dolgozik vendégeink kényes, olykor fájdalmas testrészein. Így a párok közösen részesülnek a masszázs felejthetetlen élményében és a csodálatos felfrissülésben.

Kiváló lazító élmény egy nehéz nap után és egyben egy szívmelengető ajándékötlet! Masszázsszalonunk egyedi hangulata segíti a párokat abban, hogy maguk mögött tudják hagyni a mindennapokat, és könnyedén ellazulhassanak. Ezután már csak át kell adniuk magukat a relaxáció élményének, melyet többek között a hely gyertyafényes hangulata, a fűtött masszázshelység, a bódító illatok, a nyugalmas, letisztult környezet és a lágy zene is alapjaiban biztosít.

Testradírozás (olajos masszázs előtt ajánlott)

A testradír finomra őrölt tengeri sókristályokból készül, amit kiváló bőrhidratáló anyagokkal, például mandulaolajjal, illetve levendulaolajjal keverünk össze. Amellett, hogy szervezetünk számára hasznos anyagokkal töltődünk fel, kiemelt hatása a ’sómasszázsnak’ a méregtelenítés és a bőrradírozás. Az apró kristályok bőrrel való érintkezése ugyanis megszabadít minket elhalt felső hámsejtjeinktől, kinyitja pórusainkat és ezáltal új lélegzethez juttatja bőrünket. A mélyebben lévő hámszövetek a só és az illóolajok hatására megszabadulnak a felhalmozódott méreganyagtól. A sóban található ásványi anyagok és nyomelemek pedig felszívódnak és kifejtik jótékony hatásukat a szervezetünkben.