Ajánlatunk

Thai masszázs ajándékutalvány Valentin-napra

Február 14 = Valentin-nap! Gondolkozott már egy személyre szóló, exkluzív és megfizethető ajándékon? A thai masszázs ajándékutalvány a tökéletes választás házastársának, barátjának, rokonainak és szüleinek. Válasszon bármilyen értékben, bármilyen szolgáltatás közül és mi kiállítjuk a személyre szóló ajándékutalványát! Az utalványt akár postai utánvéttel elküldjük Önnek. Részletekért kérjük keresse szalonunkat.

3+1 thai kedvezmény kártya

Minden 60 perc vagy a feletti, bármilyen masszázs feljegyzésre kerül a kártyán. Negyedik alkalommal felajánljunk egy 60 perces tradicionális masszázst (6.500 Ft értékben), melyet ráfizetéssel akár más masszázsra (hosszabb idejűre vagy olajosra is bővíthet). Két személy esetén két kártya kerül kiadásra. Az ajándék alkalommal páros kedvezmény nem vehető igénybe, akinek pedig 10% kedvezménye van az választhat, hogy azt veszi igénybe, vagy pedig ezt. A 3+1 kártya kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Páros romantika

Szeretne igazán és hosszasan ellazulni a kedvesével, szerelmével? Esetleg egy igazán meghitt és különleges programra vágyna párjával? Lepje meg őt vörös rózsával, minőségi pezsgővel, finom csokoládéval és felejthetetlen thai masszázzsal! Tegye különlegessé a hétköznapokat kényeztető közös élménnyel!

Egy helyiségben, karnyújtásnyira, egymás mellett, fekszetek, relaxációs zene és gyertyafény teszi még hangulatosabbá az ott eltöltött időt. Teljes ellazulás, ajándék pezsgővel és csokoládéval kényeztetünk benneteket, így garantált a maximális feltöltődés és relaxáció. Együtt töltött idő, halk zene, nyugalmat adó környezet és harmónia.

Thai VIP kártya