BeautyThai Facebook

Ajánlatunk

3+1 thai kedvezmény kártya

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy bevezettük a 3+1-es thai kedvezmény kártyát.

Minden 60 perc vagy a feletti, bármilyen masszázs feljegyzésre kerül a kártyán. Negyedik alkalommal felajánljunk egy 60 perces tradicionális masszázst (6.500 Ft értékben), melyet ráfizetéssel akár más masszázsra (hosszabb idejűre vagy olajosra is bővíthet). Két személy esetén két kártya kerül kiadásra. Az ajándék alkalommal páros kedvezmény nem vehető igénybe, akinek pedig 10% kedvezménye van az választhat, hogy azt veszi igénybe, vagy pedig ezt. A 3+1 kártya kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.


Páros romantika

Kedves Vendégeink! A Valentin-nap alkalmából egy különleges VIP szolgáltatást ajánlunk Önöknek. Jöjjenek el és próbálják ki a “Páros romantika” csomagunkat thai szalonunkban.

Szeretne igazán és hosszasan ellazulni a kedvesével, szerelmével? Esetleg egy igazán meghitt és különleges programra vágyna párjával? Lepje meg őt vörös rózsával, minőségi pezsgővel, finom csokoládéval és felejthetetlen thai masszázzsal! Tegye különlegessé a hétköznapokat kényeztető közös élménnyel!

Egy helyiségben, karnyújtásnyira, egymás mellett, fekszetek, relaxációs zene és gyertyafény teszi még hangulatosabbá az ott eltöltött időt. Teljes ellazulás, ajándék pezsgővel és csokoládéval kényeztetünk benneteket, így garantált a maximális feltöltődés és relaxáció. Együtt töltött idő, halk zene, nyugalmat adó környezet és harmónia.
Az exkluzív csomag ára: 30.000 Ft helyett Valentin-nap alkalmából 15.000 Ft


VIP kártyával ajándékutalványt

Vásároljon kedvezményesen ajándékutalványt VIP kártyájával! Kibővítettük a Thai VIP kártyával rendelkező vendégeink kedvezményeinek körét. Így a VIP kártya, már nem csak a masszázs árából biztosít állandó, 30%-os kedvezményt, hanem a kedvezmény ajándékutalvány vásárlás esetén is érvényesíthető! Ezáltal duplán megéri VIP kártyát igényelni, amellyel így már nem csak Ön, hanem barátai, szerettei is kedvezményesen vehetik igénybe thai masszázs szolgáltatásainkat.

Thai VIP kártya


Fizessen bankkártyával most már nálunk is!

Fizessen bankkártyával! Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy Orchidea Thai masszázsszalonunkban is elérhetővé vált a bankkártyás fizetés. Fizethet MASTERCARD, VISA, vagy MAESTRO bankkártyával egyaránt.  Nekünk az Ön kényelme a legfontosabb!